Овен-  Днес заложете на техниката. Добре познатите ви и отработени

...
Овен-  Днес заложете на техниката. Добре познатите ви и отработени
Коментари Харесай

Една зодия мързелува, друга прави чудеса

Овен-  Днес заложете на техниката. Добре познатите ви и отработени способи за работа ще ви свършат повече работа. Това не е ден за опити.

Телец -Денят ще ви напомни положителните остарели времена. Бъдете в своята върхова форма, с цел да не се отдаде на страдание по тях. Най-доброто занапред следва. Залегнете над служебните ви отговорности.

Близнаци -Този петък изненадайте даже себе си с това да не бързате в преценката си. Някой ще се опита да разбере мнението ви, само че вие си дръжте езика зад зъбите. В това ще се крие силата ви.

Рак -Денят предвещава стихия, която обаче ще разсее облаците. Имате капацитета да накарате слънцето да се покаже, че и да остане.

Лъв -Бързата работа води до неточности. Това би трябвало да бъде девизът ви през днешния ден. Дори да не довършите нещата ще е по-добрият вид.

Дева- Това, което ви бъде казано през днешния ден може да бъде инспекция за толерантостта ви. Не предавайте доверието, което ви е гласувано.

Везни -Този петък не правете взаимни отстъпки със желанията си, даже това да нарушава вашите лични проекти. Точно в този момент е доста значимо да се чувствате добре в кожата си.

Скорпион- Този ден може да ви издразни с монотоността си. Направете тъй че да се разнообразите, само че не въвличайте други хора в това си начинание.

Стрелец -Този петък е ден за открития. Нека те засягат вас самите. Не се ровете в живота на другите, там няма нищо скъпо за вас.

Козирог -Денят ще ви сервира дребна победа. Това е единствено една от идната поредност, която ви чака. Заредете се с самообладание за празнуването.

Водолей -Усмивката ви може да направи чудеса. Използвайте я по-често, само че с чисти намерения. Тя не постоянно ще може да замести дейностите ви.

Риби -Този петък направете нещо неизмеримо. Позволете си повече време за обичаните ви действия. Когато повярвате в фантазиите си те в действителност се сбъдват.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР